Когато през 2014 г. се появи Истински детектив с Матю Маконъхи

...
Когато през 2014 г. се появи Истински детектив с Матю Маконъхи
Коментари Харесай

Джоди Фостър се впуска в разрешаването на заплетен случай

Когато през 2014 година се появи  " Истински детектив " с Матю Маконъхи и Уди Харелсън всички говореха за сериала и безусловно бяха влюбени в него.
 Джоди Фостър проверява изгубване в четвърти сезон на
Всичко, което знаем за четвърти сезон на " Истински детектив "

Ето какво да чакаме съгласно първия филмов откъс

Същият триумф обаче не съумя да бъде още един с втори и трети сезон, в който основните настоящи лица и сюжет бяха изцяло разнообразни. Сега следва четвърти сезон - " Истински детектив: тъмната страна ", на който се осланят надеждите за огромен триумф.

В него основните функции са поверени на Джоди Фостър и Кали Рейс, които ще забележим като детективите Лиз Данвърс и Еванджелин Наваро. От пуснатия цялостен филмов откъс на четвърти сезон разбираме, че действието ще се развива в Енис, Аляска, когато настъпват дългите зимни нощи.

По това време се случва нещо необичайно, тъй като по едно и също време изчезват всички осем учени, които работят в арктическата изследователска станция. Случат самичък по себе си е сложен и безизходен, а фактът, че между Данвърс и Наваро има напрежение, подбудено от остарял случай, по който са работили, няма да улесни нещата.
 Александра Дадарио,
Притесненията на Александра Дадарио да остане без облекла пред камера

Добре, че ги е преодоляла

Но в този момент двете са твърдо решени да работят в екип, тъй като единствено по този начин могат да схванат какво се е случило с безследно изчезналите хора.

Премиерата на " Истински детектив: тъмната страна " ще бъде на 15 януари в Max
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР